Energetikai tanúsítvány készítése

Az energetikai tanúsítvány hiánya komoly akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk az egész országban vállalni tud energetikai tanúsítvány elkészítését, a megfelelő méréseket és számításokat. Új házat építene, esetleg eladná vagy kiadná? Ehhez ma már szükséges az energetikai tanúsítvány kiállítása minden ingatlan esetében.

energy-cetificate

Az energetikai tanúsítvány előnyei: Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Energetikai besorolás

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza? Energetikai tanúsítvány áraink nagyon kedvezőek más cégekhez képest. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Munkánkra garanciát vállalunk. Akár 1 nap alatt is képesek vagyunk kiállítani az energetikai tanúsítványt. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén kedvezményt is nyújtunk. Tapasztalt és megbízható vállalkozás vagyunk.

Energetikai besorolás skála

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

Bővebb információt weblapunkon találnak. Etanus.hu

Related posts