OKJ képzések ingyen?

Korábban rosszul döntöttünk, akkor is helyesbíthetjük a jövőnket, egy körültekintően megválasztott ingyenes OKJ-s tanfolyam sikeres elvégzésével.

Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy megfelelően segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a megfelelő szakma megtalálásában. Weboldalunkon az államilag elismert OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatása nem túl részletes azonban megpróbálunk olyan képzéseket kiválasztani, melyeknél a legtöbb érdeklődést kaptuk a korábbi években.

Weboldalunkon az államilag elismert OKJ végzettséget adó tanfolyamok bemutatása található.

Ingyenes OKJ-s tanfolyam?

Egy új szakma elsajátítása nemcsak váltás esetén jöhet kapóra, hanem akkor is, ha még nem döntöttél a továbbtanulásról, esetleg nem sikerült a felvételi, de mégsem szeretnéd, ha az 1-2 éves gondolkodási idő kárba veszne. Egy jó választással piacképes, keresett szakmád lehet, akár térítésmentesen is részt vehetsz államilag támogatott OKJ-s képzéseken.

Egy jó választással piacképes, keresett szakmád lehet, akár térítésmentesen is részt vehetsz államilag támogatott OKJ-s képzéseken.

Térítésmentes tanulásra a 26. életévüket még be nem töltött felnőtteknek van lehetősége nappali, iskolarendszerű formában, mely heti 4-5 napos elfoglaltságot jelent, a korhatár felett pedig esti vagy levelező tagozaton van mód az ingyenesség kihasználására, általában hétvégi, illetve havi 1-2 napos oktatás kereteiben.

További információra lenne szükséged? Látogass el  OKJ blogunkba, ahol minden fontos információt megtalálsz.

Blog: Melyiktanfolyam.hu

Related posts