Redőny javító cég

Ha egy korrekt redőny javító cég megtalálása a cél Budapesten, akkor érdemes az Árny-Véd Kft-vel felvenni a kapcsolatot. A gurtni cseréje mellett vállalják:

– a külső tokos redőnyök  javítását,
– a belső tokos redőnyök szerelését,
– a motoros redőnyök javítását,
– az alumínium redőnyök szakszerű szerelését,
– a műanyag redőnyök megjavítását,
– a faredőnyök szerelését,
– a redőnylécek cseréit,
– a felakadt, megszorult redőnyök javítását, illetve
– egyéb redőnyalkatrészek cseréjét.

Emellett redőnybeépítést, redőnymotorizálást is vállalnak Budapesten és a teljes agglomerációban, illetve Fejér megyében. Továbbá garázsredőny, napellenző, szalagfüggöny kiépítését, cseréjét, javítását is elvégzik. Tehát lényegében mindennel foglalkoznak, ami árnyékolástechnika. 20 év tapasztalattal, korrekt áron, minőségi alapanyagokkal. Az általános leíráson kívül a személyes példáimon keresztül szeretném bemutatni a redőnyjavító céget. A lakásunk ablakain lévő, nem túl régi, de nem is nagyon új, egyébként kitűnően szolgáló alumínium redőnyeink elromlottak, pontosabban elszakadt a gurtni, így nem lehetett felhúzni az egyiket.

Redőny javító céget kerestünk Budapesten, akik hamar és jó áron elhárítják a hibát. Próbáltuk megúszni a redőnycserét, ha lehetséges. Az interneten találtunk rájuk, felhívtuk őket telefonon és megegyeztünk velük. Kicserélték az elszakadt gurtnit, tanácsukra a többit is. Mivel a weboldalon olvastunk a motorizált redőnyökről, megkérdeztük, lehet-e motorizálni ezeket a műanyag redőnyöket? Kiderült, hogy igen, mivel a redőnyeink oldalai lezártak. A motornak a telepítés helyén 230 V áramellátás is szükséges, de ezzel sem volt gond. Így megtörtént az utólagos motorizálás, ráadásul távirányítós változatot kértünk. Tehát a redőnyeinket nem csak megjavították, hanem még fel is turbózták! Sokkal kényelmesebb mozgatni, ráadásul időzíteni is lehet a fel-lehúzást. Azonban még mindig nincs vége a történetemnek.

Néhány hónappal később, mikor megint összegyűjtöttünk némi pénzt, ismét megkerestük az Árny-Véd redőnyjavító céget, hogy a franciaerkélyes „ablakajtóra”, meg a többi ablakra szeretnénk szúnyoghálót. Nyáron sokkal hatékonyabban járatható a levegő, ha azok nyitva vannak, de akkor meg nappal bejönnek a legyek, darazsak, bogarak, este meg a szúnyogok. A motorizáltság mellett még egy extra! Természetesen elvállalták a munkát, mobil és pliszés (oldalra húzható) szúnyoghálót kértük. Tehát ha redőnyjavító, árnyékolástechnikai szakcéget keresünk Budapesten, érdemes az Árny-Véd Kft-vel felvenni a kapcsolatot a cég honlapján: Árny-Véd Kft honlapja.

Related posts