Kerti bútor webáruház

Párommal egy nagy teraszos sorházba költöztünk, a körfolyosós zsúfoltság után végre lesz hová kiülni. Nosza, a lakás után rendezzük be a teraszt is! Mivel elég nagy, esőtől-hótól védett hely áll rendelkezésre, komolyabb kerti bútor után néztünk, amelyek ellenállnak az időjárásnak és az UV-sugárzásnak egyaránt. Nem értük be a sima, standard összecsukható megoldásoknál, valami komolyabbat, dizájnosabbat kerestünk.

Kerti bútor a Fabuland webáruházból

Böngészve a neten, megtetszett a Curver kerti bútor a Fabuland.hu kínálatából. A rattan bútorokat különösen kedveljük, a képek alapján beleszerettünk a Corfu kerti garnitúrába. Jó áron, egy szettben árultak két fotelt, egy kanapét és egy dohányzóasztalt + párnákat is adtak hozzá. A megjelenés, a szürke szín is nagyon ment a lakásunkhoz és a teraszhoz, egyszóval ez a „tutira kell” kategória! Legalábbis elsőre.

Online meg is rendeltül a várva várt bútor. Mivel a hátunkon nem tudtuk hazacipelni a kiválasztottjainkat, a kocsi meg kicsi, egyértelmű, hogy házhoz szállítást kértünk. A megbeszélt napon kihozták a bútorainkat, kifizettük a vételárat és ennyi. Kitettünk egy-két ízléses ládát némi fagy- és hőtűrő, de tetszetős növénnyel – hogy azért némi plusz vegetáció is legyen – és ezzel be is rendeztük a teraszt. Amikor csak tehetjük, kint ücsörgünk, ráadásul a vendégeink is nagyon hamar belakják a kanapét és a foteleket. Ha kerti bútorokat vásárolna ne hagyja ki a Fabuland webáruházat! www.fabuland.hu

Related posts