Fedett reptéri parkoló transzferrel

Elutazik, és biztonságos helyen szeretné tudni az autóját? Ebben segít a Szabad Parkoló nevet viselő reptéri parkolónk, amely közel 500 jármű parkolására hoztuk létre a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelében, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0-ról érkező, parkolóhelyet keresők a 400-as út felől érnek el minket, az Üllő táblánál   jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Fedett reptéri parkolás transzferrel? Azt is tudjuk!

Szabad Parkoló közel a reptérhez

Miután a helyszínen a Szabad Parkoló területén (Üllő, Pesti út 209.) gépjárművével leparkolt, irodánkban munkatársunk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a parkolóhely üzemeltetője és a parkolást végző személy aláírja. A parkolást végző személy aláírásával tudomásul veszi és egyúttal elfogadja a parkolóhely általános szerződési feltételit. Ezután lehet parkolni és a reptéri transzfert is igénybe venni.

Szabad Parkoló közel a reptérhez

A Szabad Parkoló egész területén a KRESZ szabályai érvényesek. A megengedett legnagyobb sebesség 15 km/h. A parkolóhely területén a gépjárművek mozgását, leparkolását a Szabad Parkoló személyzete irányítja. A gépjárművek lezárt állapotban mechanikus, és beépített elektronikus védelemmel ellátva tárolhatóak. A forgalmi rend a parkolóhely kapujának elhagyásáig van érvényben.

A parkolóhely üzemeltetője az ügyfelek részére a parkolóhely és a Ferihegy 2A és 2B repülőtéri terminálok között az oda-vissza utazást (reptéri transzfert) saját kisbusszal biztosítja. A repülőtéri transzfer díját a VIP Business, a Fedett, teremgarázs, valamint a Kültéri parkolóhely tartalmazza. Amennyiben az ügyfél transzferszolgáltatást nem kér, ebben az esetben ajánljuk figyelmébe Hortobágy parkolónkat, mely a Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegy) legolcsóbb parkolója. (500 Ft./nap -tól). Amennyiben az ügyfél a transzfert nem kívánja igénybe venni, úgy az nem jár a díjak módosulásával.

A Szabad Parkoló nevet viselő reptéri parkoló biztonságos és barátságos környezetben fogadja vendégeit. Bővebb információt honlapunkon találhatnak: szabadparkolo.hu.

 

Related posts