Olcsó franciaágy outlet

Olcsó és új, prémium kategóriás franciaágyak Német és Olasz importból, az Ön ízlésének megfelelően. Nálunk biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt bútor árán, a szokásos piaci árak közel feléért! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ilyen jó minőséget ennyiért csak elvétve találunk az országban A minőséget is tudjuk tartani,Minőség mindenek előtt, mivel Német és Olaszországból behozott franciaágyak a prémium első osztályt képviselik!

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat:

egy olasz vállalat, aki első osztályú franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég németországi, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olasz vállalat, aki első osztályú franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár. Magyarország legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk. Álláspontunk szerint jobb, ha a vásárló kipróbálja a franciaágyra (pl. ráül), mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.

Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen néznünk a franciaágyak tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses franciaágyat nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár. Magyarország legnagyobb franciaágy elosztóhelye.

Kedves vásárlóink! Kellemes böngészést kívánunk a franciaágyak kínálatában, majd sikeres vásárlást is!

Kérjük, keressen fel minket: franciaagy.net

Related posts